احبائى اكلتى اليوم من مطبخ ريتاج
اتمنى انها تعجبكم
سهله وبسيطه
وبصراحه انا بعملها كتير
لان نكهتها طيبه ورائحتها ذكيه
يالا بينا اتفضلوا فى مطبخى
المقادير
لحم ضانى او شمبرى مقطع شرائح طويليه
مجموعه خضروات مقطعه بالتساوى تحتوى على
بصا
فلفل
جزر
بطاطس
توابل (ملح وفلفل وبهارات وكارى)
الطريقه
تقطع الخضروات وتتبل مع اللحم بالتوابل
ثم نرص اللحم فى ورق اتلفويل ثم الخضار ثم نضع طبقه لحم اخرى
نغلق الورق من جميع الجهات
ثم نضعها فى صاج فرن ونضع فى الصاج قليلا من الماء وتوضع فى الفرن عند تمام النضج نفتح الورق من على اللحم والخضوات ونشغل الشوايه دقيقتان
وتقدم بالهناء والشفاء مع ارز ابيض
وبطاطس محمرة
وادعولى متنسوش